Blog

Samen tegen Corona! Deel je verhaal met #ikdoewelmee en help de waanzin van VirusWaarheid te stopen met de waarheid!

‘Wat neem je mee uit de zomervakantie?’ Het was de eerste vraag aan het docententeam waar ik deel van uit mag maken in dit nieuwe schooljaar. Deze plenaire bijeenkomst als start van het nieuwe schooljaar was voor mij en vele anderen de eerste dag op de werkvloer sinds 17 maart. Een periode van 169 dagenMeer lezen over “Samen tegen Corona! Deel je verhaal met #ikdoewelmee en help de waanzin van VirusWaarheid te stopen met de waarheid!”

Nachtgedachten #2

Snel weg van de snelweg Er ligt een snelweg in mijn hoofd,Volledig verstopt, bumper aan bumper.Chaos, drukte, gevloek en getier,Blikken die doden, blind voor plezier.Geen rem op het gas, stilstaan is verliezen,Duwt de meute zich voort, gevolgd door de rest.Ontluikende woede op het asfalt van de geest,voortgejaagd door de chaos die men vreest. Er ligtMeer lezen over “Nachtgedachten #2”

Nachtgedachten #1

Spoorloos ontspoord In de 59 naar Centraal,gaat mijn kop met zijn gedachten aan de haal.Conversatie ontmoet het geratel van wiel in rondgang,zinkt in ritmisch getik het verhaal. In metalen melodie zak ik verder,mijmerend over dagen nu of ooit.Verzonken aanschouw ik door beslagen ramen,hoe een verstoorde horizon zich ontplooit. Een versnelling, het ritme ordent mijn gedachten,totMeer lezen over “Nachtgedachten #1”

Barry #2

Sidebar: ik ben weer eens gevlucht voor mijzelf ‘Wald’‘Ja Barry?’‘Waarom ben je hier en niet thuis?’‘Dat weet je man, het gaat even niet…’‘Waarom niet?’‘Ik wil ze niet nog meer pijn doen, ze hebben genoeg geleden’‘Overdrijf je nu niet een beetje?’‘Nee Barry, hier sta ik achter; ze zouden beter af zijn zonder mij, zonder de chaos,Meer lezen over “Barry #2”

Barry #1

Er woont een aapje in mijn hoofd. Hij heet Barry, draagt een dompteursjasje met gouden knopen een zwarte hoed en 2 gouden bekkens, waarmee hij als een bezetene begint te hengsten als ik overprikkeld raak. Barry brengt overzicht in de chaos buiten, door de ruimte binnen te vullen met kabaal. Als Barry geen kabaal aanMeer lezen over “Barry #1”


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: